|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Kaartlegger Jasmijn - Helderwetend
kaartleggers.com - Kaartleggers leggen de tarotkaarten voor persoonlijk advies
       
  Kaartleggers hulplijn
   antwoord in de kaarten
 
Daghoroscoop Ram door kaartleggers Daghoroscoop Stier door kaartleggers Daghoroscoop Tweelingen door kaartleggers Daghoroscoop Kreeft door kaartleggers
Daghoroscoop Leeuw door kaartleggers Daghoroscoop Maagd door kaartleggers Daghoroscoop Weegschaal door kaartleggers Daghoroscoop Schorpioen door kaartleggers
Daghoroscoop Boogschutter door kaartleggers Daghoroscoop Steenbok door kaartleggers Daghoroscoop Waterman door kaartleggers Daghoroscoop Vissen door kaartleggers

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Kaartleggers.com-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

     
 
Stap 1 krediet opladen:

 
Stap 2 kaartlegger kiezen:

Klik op telefoon consultatie, vervolgens ziet u een overzicht van de op dat moment aanwezige kaartleggers.
 
U bent nu in stap 3: start uw telefoon consultatie:

U gaat het gesprek starten met kaartlegger van uw keuze door te bellen naar het onderstaande lokale nummer. Geef vervolgens uw persoonlijke code en pin van kaartlegger in.
Kaartleggers.com - kaartlegger Jasmijn

kaartlegger Jasmijn


kaartlegger Jasmijn - Gidscontact Gidscontact   kaartlegger Jasmijn bellen in Nederland  0909 19 19   (90 cpm)
kaartlegger Jasmijn - Helderwetend Helderwetend   kaartlegger Jasmijn bellen in Belgie  0903 416 42     (150 cpm)
kaartlegger Jasmijn - Etherische olie Etherische olie  Hallo mijn naam is Jasmijn, en ik ben helderhorend, voelend en wetend.

Ook krijg ik informatie van mijn gidsen. Verder werk ik met de lenormandkaarten en de pendel.

Tevens ben ik een reikimaster, zijn er blokkades kan ik u daarmee helpen. Samen zoeken we een oplossing, ik reik u graag de hand.

Liefs Jasmijn.
Getuigenissen over kaartlegger Jasmijn

De ervaringen van onze bezoekers op kaartleggers.com over kaartlegger JasmijnWat is Jasmijn goed. Super helderziend.

    Getuigenis door S.D.

Jasmijn je bent een topper. bedankt bel je snel terug.

    Getuigenis door Anoniem

Top paragnoste met heel goede voorspellingen, komen ook daadwerkelijk uit.

    Getuigenis door ...

Hoi Jasmijn,
Heel hartelijk bedankt voor je duidelijke kaartlegging en geduld om al mijn detail vragen zo nauwkeurig te beantwoorden. Het geeft mij veel duidelijkheid met betrekking toe een aantal situaties.
Groetjes,J.

    Getuigenis door J

Wat een lieve vrouw en een geweldig medium. Dank je wel voor het gesprek. Je wist me binnen 10 minuten gerust te stellen.
Je haalt de essentiele informatie naar boven zonder enkele aanwijzing en je blijft hetzelfde zeggen. Dank je wel
Liefs.

    Getuigenis door Lila

Lieve Jasmijn ik heb u na een tijdje weer gesproken. En wat fijn. Dank u voor uw inzichten mbt P. Ja hij is druk en af en toe wat koppig. Ik laat t op me afkomen want u blijft zien dat hij gevoelens voor me heeft.

Liefs
R.

    Getuigenis door R

Dank u wel lieve Jasmijn voor ons gesprek van zojuist. Binnen korte termijn zal ik wat van P horen, en gaan we rustig aan een relatie starten. Ik ben benieuwd en laat t op me afkomen. Fijn lief persoon bent u.

Liefs R.

    Getuigenis door R

Lieve Jasmijn, jij begon met de reading en was meteen raak. Op een gegeven moment vroeg je naar de naam van mijn vriend en ik hoorde je Edwin zeggen. Ik schrok want dat is de naam van mijn papa. Toen kreeg je kippenvel en trouwens ik ook. Je zei je papa is hier en hij gaf mij de bevestigingen die ik aan jou gaf. Ik heb alle vertrouwen dat de voorspellingen uit zullen komen. Ik laat je weten. Dikke knuffel .

    Getuigenis door Anoniem

Jasmijn wil je bedanken , een super consult gekregen van je. zeer tevreden , veel informatie gekregen dat klopte . en een super lieve dame . dank je wel.

    Getuigenis door zeer tevreden persoon

Jasmijn ik twijfelde om te bellen maar bij deze heb ik ABSOLUUT geen spijt dat ik gebeld heb. Je kwam meteen tot de kern Super hoor. GEWELDIG dat je mama ook aanvoelde . Ik kreeg mijn bevestiging van je. PRACHTIG consult. Ik bel je weer .

    Getuigenis door Meral

Bedankt Jasmijn. gaby.

    Getuigenis door Gaby

lieve Jasmijn,

Ik wil jou langs deze weg heel veel beterschap wensen .

krista.

    Getuigenis door krista

Lieve Jasmijn, wat ben ik toch blij dat jij bestaat. XXX Liefs Jacqueline.

    Getuigenis door Jacqueline

Hallo Jasmijn, het was de eerste keer dat ik je sprak, ergens weet en voel ik zelf veel maar je zoekt toch een bevestiging, die heb ik bij jou gevonden. ik liet je praten, en alles kwam overeen met wat ik voelde en doorkreeg. ik vind je echt super, je gaat ook tot in detail, en van collega tot collega, dat is toch wel een compliment vind ik, wat ik heb het snel door . Dank je wel voor je healing, voor het prachtige consult het was af en top.
Je zei dingen die jij totaal niet kon weten. ik ben je zeer dankbaar lieve schat, ik ook rustiger na je gesprek al x.
Met Licht en Liefde .
R.

    Getuigenis door je collega... je weet wel

Lieve jasmijn
Ik ben nog steeds onder de indruk van wat je me vertelde, vandaag zoals je gezegd had dat er deze week toch antwoord moest komen, de brief ontvangen, weliswaar geen bijlage bij, maar vakantiemodus ligt aan de basis .
Dankjewel ik hou je op de hoogte van verdere ontwikkelingen. wens je een mooie avond toe
groetjes.

    Getuigenis door krista

Lieve Jasmijn,het was vanmorgen te laat om terug te bellen,moest werken.Dank je wel voor je consult,we spreken elkaar later weer. lieve TOPCONSULENTE.X.

    Getuigenis door Jacqueline

Jasmijn. Het heeft geholpen. 1000x dank. X.

    Getuigenis door Iris

Lieve Jasmijn

Wat ben ik blij dat jij op de lijn bent weer. Heb je gemist. Je readings zijn altijd heel mooi en zuiver. Je hebt mij weer prachtige voorspellingen gedaan. Precies net als een maand geleden. Dan moet het wel gebeuren he als er 2x hetzelfde uitkomt. Ik wil hierbij bijzonder bedanken en je laten weten dat jij echt mijn favoriet bent op deze lijn. Dikke knuffel en tot gauw.

    Getuigenis door Zelfvertrouwen

Een erg lief mens. Ik laat je weten of dat ik de baan heb gevonden.

Knuffel van astrid.

    Getuigenis door astrid

Lieve Jasmijn wat ben jij goed en zo zeker en gedetailleerd in alles. Je hebt mooie voorspellingen gedaan waardoor ik nu rust ervaar. Ik krijg mijn recht. Ik ga de zorgen van mij afzetten en zie het op mij afkomen. Knuffel van je weet wel wie.

    Getuigenis door Ikke

Lieve Jasmijn, je bent idd een toppertje. Heerlijk om met jou te kletsen en je voelt dingen zo feilloos aan. Je bent echt een geschenk op de lijn. Ga zo door. Ik spreek je gauw weer, kan altijd met jou lachen.

Groetjes A.

    Getuigenis door A.

Beste Jasmijn. Dank voor je uitleg en medeleven. Diana.

    Getuigenis door Diana

Wat een topgesprek, en wat voelt u het goed aan. Verder bent u ook een zeer aangename dame om mee te praten. Ik ben gerust gesteld.

    Getuigenis door Anieta

Lieve jasmijn,
Heb vandaag een heel mooi consult gehad van jou, wat je allemaal door kreeg van mijn papa dat hij me tekens heeft naar mij toe vond ik echt mooi ,het pakte me wel.Ik zal je zeker iets laten weten als het gebeurd is .
Bedankt lieve jasmijn,.

    Getuigenis door A

WOW, Jasmijn. Ik hoefde helemaal niets te zeggen en je wist waarvoor ik je belde. Tot in detail kon je zeggen waar ik mee zat. Ik stond perplex. Nu hopen dat de voorspelling mag uitkomen. Ik hou je op de hoogte, bedankt en zeker tot hoors. Liefs .

    Getuigenis door Een collega

Wat een fijne, lieve vrouw om mee te praten. Een zeer goed medium, die het snel ziet en aanvoelt. Behoord tot de besten.

    Getuigenis door An

Ze heeft het elke keer goed gehad. Topper.

    Getuigenis door Iris

lieve jasmijn
bel je al een tijdje , je bent altijd even lief en een luisterend oor.
weet dat het niet makkelijk zal zijn , maar je geeft me altijd de juiste inzichten en raad .
je zit er bijna altijd pal op.
je reikt mij hulpmiddelen aan en geeft de moed om weer verder te kunnen , ben altijd weer positief opgeladen na ons gesprek , en vertelt me ook hoe en wat ik kan doen om terug in mijn eigen krachten te komen .
dank u wel , ook aan de gidsen en aartsengelen waar jij zo veel mee werkt.

    Getuigenis door springertje

Lieve Jasmijn, met zo'n lieve warme stem. Ik had u vorige week en vandaag ook gebeld met exact dezelfde vraag en u gaf mij precies dezelfde antwoorden. Wat bent u goed in wat uw doet. Ik weet nu dat ik gewoon moet leren vertrouwen. Dank je wel.

    Getuigenis door Cynthia

Lieve Jasmijn, je bent echt super. Mijn zoon krijgt nu hulp en ik merk al positieve verandering bij hem. Maar het is zwaar en veel en dus niet in korte tijd opgelost. Zelf merken we ook bepaalde zaken op en als we doen zoals jij me geleerd hebt, dan lukt het ook. Je bent een fijn mens die me op korte tijd reeds meerdere malen geholpen hebt, je zit er recht op en geeft ook het juiste advies en mooie raad en lessen. Dankjewel lieve Jasmijn.

    Getuigenis door Val

Lieve Jasmijn,
Je bent echt een speciaal persoon. Ik bel je sinds enkele maanden geregeld en ben na de gesprekken altijd weer opgeladen. Je bent heel wijs, warm en liefdevol. Je ziet en voelt ontzettend goed de dingen aan. Je steun waardeer ik enorm, je bent een erg oprechte en integere vrouw. Dank je wel voor veel. Tot gauw weer en bedankt voor wat je me net gegeven hebt. Het is weer waardevol. Liefs.

    Getuigenis door Meisje

Lieve Jasmijn,een heerlijk gesprek. ook gelachen,ik beloof U over n paar weekjes weer te belle.u had gelijk hoor ,t was bingo .vrijdagmiddag.hihi,GEWELDIG,ik geniet.

    Getuigenis door Jacq

Dankjewel Jasmijn na ons gesprek ben ik rustig geworden. u bent echt heel goed. ik hou u op de hoogte, ik ben blij dat ik u gevonden heb op deze site. kort en krachtig duidelijk reading een aanrader .

    Getuigenis door De wanhopige

Jasmijn ik laat u zeker iets weten.
Bedankt voor het goed gesprek .het was de moeite waard.

    Getuigenis door Martine

Beste lieve Jasmijn. Ik heb u net gebeld en vond het een prachtig consult. U hebt dingen uitgehaald die u absoluut niet kon weten. Heel duidelijk en vooral alles klopt. Dank u wel, ik bel u heel snel terug. Xxxx.

    Getuigenis door N.

Lieve Jasmijn, wat ben je toch een schat en denk je oprecht mee hoe je me kan helpen. Ik doe meteen wat je me geadviseerd hebt en wacht het resultaat af. Tot spreeks en nogmaals hartelijk dank. Liefs, A.

    Getuigenis door Ash

Lieve Jasmijn,
Dankje voor je advies en raad voor mijn dochter die het zo moeilijk heeft. Je voelde samen met je zoon haarfijn aan hoe ze is en waarmee ze worstelt. Al werk ik zelf met de aartsengelen, je hebt me zaken bij geleerd waar ik veel mee kan doen. :-)
Nog even die moeilijke zaken van nu afronden en dan hop naar een nieuwe start voor ons allen. Ik hou je zeker op de hoogte en wil je nogmaals danken voor het fijne gesprek en de verrijking die het me bracht. Dikke knuffel voor zo'n lieve open dame die echt wel een prachtige gave heeft. Liefs, Val.

    Getuigenis door Val


MicroBel | Privacy | Sitemap | Interessante bronnen | Zelf kaartlegger? | Consulenten Copyright © 2008 - 2020 kaartleggers.com. Alle rechten voorbehouden.


kaartleggers.com - Kaartleggers leggen de tarotkaarten voor persoonlijk advies
Kaartlegger Jasmijn - HelderwetendTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 kaartleggers.com NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  kaartleggers RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie kaartleggers.com m.Kaartleggers.com
 

Kaartleggers.com
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde kaartleggers Paranormaal begaafd
  online kaartleggers Online kaartleggers
  Zelf kaartlegger worden Zelf kaartlegger worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door kaartleggers Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

kaartleggers
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel kaartlegger
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende kaartleggers Helderziende kaartleggers
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online kaartleggers online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende kaartleggers
  Bronnen kaartleggers Bronnen kaartleggers

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET kaartleggers
  Telefoonconsult met kaartleggers Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met kaartleggers Consultatie via e-mail
  Fotoreading met kaartleggers Fotoreading met kaartleggers
  Goedkoper bellen met kaartleggers Goedkoop bellen met kaartleggers

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door kaartleggers Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door kaartleggers Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door kaartleggers Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door kaartleggers Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door kaartleggers Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door kaartleggers Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door kaartleggers Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door kaartleggers Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door kaartleggers Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door kaartleggers Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door kaartleggers Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door kaartleggers Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door kaartleggers Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen