|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Disclaimer kaartleggers
kaartleggers.com - Kaartleggers leggen de tarotkaarten voor persoonlijk advies
       
  Kaartleggers hulplijn
   antwoord in de kaarten
 
Daghoroscoop Ram door kaartleggers Daghoroscoop Stier door kaartleggers Daghoroscoop Tweelingen door kaartleggers Daghoroscoop Kreeft door kaartleggers
Daghoroscoop Leeuw door kaartleggers Daghoroscoop Maagd door kaartleggers Daghoroscoop Weegschaal door kaartleggers Daghoroscoop Schorpioen door kaartleggers
Daghoroscoop Boogschutter door kaartleggers Daghoroscoop Steenbok door kaartleggers Daghoroscoop Waterman door kaartleggers Daghoroscoop Vissen door kaartleggers

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Kaartleggers.com-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Trek uw tarotkaart
              Gratis account

Pendelkaarten

Disclaimer Kaartleggers.com


De disclaimer van Kaartleggers.com is van toepassing bij elke bezoek en opvraging van de website Kaartleggers.com en dit voor elke pagina, subdomein, mobiele versie,... zowel in als buiten de Kaartleggers.com-account. Wanneer u de telefoonlijnen van Kaartleggers.com belt, gaat u eveneens akkoord met deze disclaimer. Door raadpleging van deze website of het bellen naar onze telefoonnummers aanvaardt u, de bezoeker dus uitdrukkelijk de bepalingen van deze disclaimer. Kaartleggers.com kan de bepalingen van deze disclaimer op elke tijdstip steeds eenzijdig wijzigen. Gelieve dus bij elke raadpleging, consult, telefoon of e-mail opnieuw deze disclaimer te raadplegen.

Kaartleggers.com werkt alleen met zelfstandige kaartleggers en staat enkel en alleen in voor het in contact brengen van u als bezoeker van de website Kaartleggers.com enerzijds en een zelfstandige kaartlegger anderzijds. De inhoud van de consults die de zelfstandige kaartleggers maken via telefoon, e-mail , account, mobiel... zijn geheel voor hun eigen rekening. Wanneer u belt of e-mailt met een kaartlegger op Kaartleggers.com dan brengen wij u alleen in contact met een zelfstandige kaartlegger. U belt of e-mailt dus niet met een medewerker van Kaartleggers.com. U verklaart zich akkoord met het feit dat getuigenissen, adviezen, omschrijvingen, e-mailconsults en telefoonconsults enkel tussen u en zelfstandige kaartleggers worden gevoerd en dat wij van Kaartleggers.com hier geen deel van uitmaken.

Belt u als gebruiker naar het nummer 0909 -19 19 met zelfstandige kaartleggers dan kost dit 90 cent per minuut, belt u naar het nummer 0903 - 416 38 met zelfstandige kaartleggers dan kost dit 150 cent per minuut. Het advies van de zelfstandige kaartleggers kost vanaf 80 cent per minuut wanneer u als gebruiker via de Kaartleggers.com-account belt naar een lokaal nummer.. Wanneer u advies of een vraag stelt aan de zelfstandige kaartleggers per e-mail kost dit 15 euro / vraag en een e-mailconsult kan enkel via een Kaartleggers.com-account tot stand komen.

Kaartleggers.com is niet verantwoordelijk voor het aantal zelfstandige kaartleggers op de website op bepaalde tijdstippen aangezien de zelfstandige kaartleggers zelf hun werkdagen en werkuren op de website Kaartleggers.com kiezen. Kaartleggers.com verbindt er zich toe de gegevens van de aanvrager niet door te geven aan derden, behoudens aan de zelfstandige kaartlegger die werd gecontacteerd.

Kaartleggers.com vraagt de kaartleggers om een omschrijving van zichzelf, alsook om hun specialiteiten op paranormaal vlak. Wij controleren de kaartleggers met de grootste omzichtigheid, doch kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor incorrecte informatie op hun profielpagina. Kaartleggers.com kan geen garanties geven omtrent de dienstverlening en het advies van de getoonde kaartleggers. Kaartleggers.com kan bijgevolg niet aansprakelijk worden gesteld voor zaken die voortvloeien uit het handelen van een derde, noch voor de adviezen die de zelfstandige kaartlegger aflevert of niet (tijdig) aflevert.

Informatie op deze website vervangt geen persoonlijk advies of bijstand bij concrete gevallen.  U als bezoeker blijft volledig aansprakelijk voor de keuze van de door u geraadpleegde pagina's, getuigenissen, horsocopen, adviezen van kaartleggers,... en voor de gevolgen van het gebruik dat u maakt van deze informatie.

De pagina’s, inhoud, horsocopen, getuigenissen, adviezen, omschrijvingen, e-mailconsults... die de bezoeker raadpleegt of ontvangt via interactieve toepassingen een zuiver informatieve waarde.  Alle gegevens op de website worden door Kaartleggers.com met de grootste zorgvuldigheid nagekeken en onderhouden, waarbij enkel betrouwbare bronnen en de zelfstandige kaartleggers worden aangewend.  Kaartleggers.com geeft geen garanties omtrent de nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie die via Kaartleggers.com wordt aangeboden.  Daarom wijst Kaartleggers.com alle aansprakelijkheid af ingevolge de toegang tot, de consultatie of het gebruik van de informatie, gegevens, inhoud, getuigenissen, adviezen, omschrijvingen, telefoon -en emailconsults,... op de website en de toegang tot en het gebruik van onze (mobiele) interactieve toepassingen.

Wij doen er alles aan om de website Kaartleggers.com steeds raadpleegbaar te maken, behoudens perioden van technische en inhoudelijke onderhoudswerken aan de server, website of herstel van defecten en programmeerfouten.  Kaartleggers.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige gevolgen door onbeschikbaarheid van de website of onderdelen ervan, traag laden van pagina's, van beperkingen in gebruik, virussen, malware,...

Kaartleggers.com bevat hyperlinks naar websites van derden en het staat u als bezoeker natuurlijk vrij deze websites te raadplegen. Wanneer Kaartleggers.com een hyperlink legt naar een andere website, betekent dit niet dat Kaartleggers.com deze site heeft goedgekeurd. Kaartleggers.com heeft geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud van de websites waarnaar een hyperlink ligt en geeft geen garanties wat het advies, veiligheidsniveau, inhoud,... van deze websites betreft.  Kaartleggers.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de eventuele gevolgen die de bezoeker zou ondervinden ingevolge het gebruik van deze gelinkte websites. Kaartleggers.com heeft geen controle over websites van derden of hyperlinks naar websites van derden.

De intellectuele eigendomsrechten op de website, de logo’s, de informatie, teksten, getuigenissen, horoscopen, user interface, kleurgebruik, interactieve toepassingen, … horen toe aan Kaartleggers.com en zijn tevens auteursrechtelijk beschermd.  Het kopiëren, aanpassen of wijzigen van een deel of van geheel deze website op welke wijze dan ook, zonder de uitdrukkelijke toelating van Kaartleggers.com is verboden.  Inbreuken zullen burgerlijk en strafrechtelijk vervolgd worden.

Kaartleggers.com behoudt zich het recht voor om de tarieven van een e-mailconsult of de telefoontarieven te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving naar u als gebruiker toe.

Aangekochte credits in de Kaartleggers.com-account kunnen worden gecrediteerd na contactname via uw account, behalve voor credits die door Kaartleggers.com gratis aan de gebruiker zijn toegewezen. Credits zijn niet overdaagbaar aan derden.

U verklaart deze overeenkomst en disclaimer te hebben gelezen, begrepen en u gaat ermee akoord. U mag nooit tussen beide komen of proberen tussen beide te komen in de werking van de website Kaartleggers.com. U mag geen actie ondernemen die de belasting / traffic voor de website Kaartleggers.com overbelast.MicroBel | Privacy | Sitemap | Interessante bronnen | Zelf kaartlegger? | Consulenten Copyright © 2008 - 2024 kaartleggers.com. Alle rechten voorbehouden.


kaartleggers.com - Kaartleggers leggen de tarotkaarten voor persoonlijk advies
Disclaimer kaartleggersTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 kaartleggers.com NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  kaartleggers RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie kaartleggers.com mobiel.Kaartleggers.com
 

Kaartleggers.com
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde kaartleggers Paranormaal begaafd
  online kaartleggers Online kaartleggers
  Zelf kaartlegger worden Zelf kaartlegger worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door kaartleggers Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

kaartleggers
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel kaartlegger
  Helderruikend Helderruikend
  Spirituele hulplijn
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende kaartleggers
  Bronnen kaartleggers Bronnen kaartleggers

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie

  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET kaartleggers
  Telefoonconsult met kaartleggers Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met kaartleggers Consultatie via e-mail
  Fotoreading met kaartleggers Fotoreading met kaartleggers
  Goedkoper bellen met kaartleggers Goedkoop bellen met kaartleggers

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door kaartleggers Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door kaartleggers Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door kaartleggers Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door kaartleggers Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door kaartleggers Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door kaartleggers Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door kaartleggers Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door kaartleggers Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door kaartleggers Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door kaartleggers Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door kaartleggers Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door kaartleggers Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door kaartleggers Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen